Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Коли краще приймати Лісобакт ДУО?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Коли краще приймати Лісобакт ДУО?
891979
Platinum Boarder
Постов: 629
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Коли краще приймати Лісобакт ДУО? 3 д., 16 ч. назад Репутация: 0
Хтось може підказати, коли краще приймати Лісобакт ДУО? Чи є різниця між ранком і вечором? Мені важливо, щоб ефект був максимально помітний, а дискомфорту не було. Скільки разів на день його правильно застосовувати? І чи варто робити паузи між прийомами, чи краще рівномірно протягом дня?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 833
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Коли краще приймати Лісобакт ДУО? 2 д., 14 ч. назад Репутация: 0
Я зазвичай починаю день з ранку, і мені так зручніше, бо після їжі легше проковтнути. Потім ще раз ввечері, перед сном. Виходить двічі на день. Головне, щоб прийоми були приблизно в один і той самий час, тоді відчувається результат. Різниця між ранком і вечором особливо не помітна, швидше зручність для себе важлива.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1218
graph
Re:Коли краще приймати Лісобакт ДУО? 1 д., 18 ч. назад Репутация: 0
Мені ефект більше помітний, якщо робити це після їжі, щоб не було печії чи неприємних відчуттів у горлі. Також корисно чергувати трохи інтервали, але не пропускати дні, бо ефект накопичується. Я зазвичай роблю два прийоми на день, але інколи тільки один, якщо день насичений. Зранку відчуваю більше комфорту, ввечері менше подразнення.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 987
graphgraph
Re:Коли краще приймати Лісобакт ДУО? 11 ч., 7 мин. назад Репутация: 0
"Я на власному досвіді помітив, що найзручніше розподілити прийоми Лісобакт ДУО рівномірно. Один раз зранку після сніданку, другий увечері після вечері. Якщо хочеться максимально ефективно, краще робити це стабільно в один і той самий час.
На сайті Лісобакт ДУО https://lysobact.com.ua/lisobakt-duo/ є деталі щодо способу застосування і рекомендацій. Мені допомагає відразу планувати прийоми, щоб не пропускати і не збивати ритм. Крім того, можна оцінити, який інтервал між дозами комфортний саме для вас. Хтось відчуває легше після ранкового прийому, хтось після вечірнього, тому пробуйте різні варіанти і слідкуйте за самопочуттям. Важливо, щоб не відчувати дискомфорту в горлі і шлунку, тоді ефект помітніший.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 42 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.