Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Замок дверей до Audi Q5
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Замок дверей до Audi Q5
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1445
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Замок дверей до Audi Q5 1 д., 17 ч. назад Репутация: 0
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи стикався хтось із замком дверей до Audi Q5? Почав періодично глючити — то закривається, то ні. Цікавить, чи є сенс ремонтувати, чи краще одразу міняти на інший. Якщо міняли, то брали новий чи б/у? Хотілося б знайти оптимальне рішення без зайвих витрат.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 998
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Замок дверей до Audi Q5 3 ч., 25 мин. назад Репутация: 0
Коли виникла проблема із замиканням дверей, я довго не міг знайти нормальну деталь, поки не натрапив на замок дверей до Audi Q5 https://master.shop/audi/q5/zamok-dverey_1526 у Master Service. Дуже сподобалось, що сайт зручний і все зрозуміло, а консультація була швидкою та чіткою. Замовлення оформив буквально за кілька хвилин, і вже скоро отримав потрібну запчастину. Після встановлення двері почали закриватися ідеально, без жодних заїдань чи люфтів. Я навіть не очікував, що все вирішиться так легко. Приємно здивувала якість обслуговування і відповідальність магазину. Тепер знаю, куди звертатись у разі будь-яких проблем з авто, і з упевненістю можу рекомендувати Master Service іншим водіям.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 70 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.