Коли мої друзі з Ірландії приїхали до Києва, я дуже хвилювався, чим їх здивувати, адже вони знають толк у напоях. Переривши купу звичайних магазинів, я зрозумів, що потрібно шукати щось серйозне, і тоді знайомий бармен порадив мені інтернет-магазин VINO&VINO, де є все для справжніх поціновувачів. Я зайшов на сайт і одразу закохався в асортимент, але найголовнішою знахідкою став саме Джемісон
https://vinovino.com.ua/alco/whisky/jameson/ такий рідний для ірландців і такий бажаний для мене. Коли я відкрив коробку з доставкою, друзі аж просльозилися від ностальгії: ця зелена етикетка і ніжний, потрійний смак без різких нот одразу нагадали їм про дім. Ми пили Джемісон з льодом та імбирним елем, співали пісень Dubliners і розмовляли до ранку, і кожен ковток дарував тепло і відчуття справжнього затишку. VINO&VINO не просто продали мені пляшку, вони подарували ідеальний вечір, який зблизив людей з різних країн. Тепер я знаю, де купувати якісний алкоголь без ризику нарватися на підробку, і всім раджу це місце, де доставка швидка, а ціни приємно тішать.