Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Інтимні товари
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Інтимні товари
891979
Platinum Boarder
Постов: 692
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Інтимні товари 2 д., 23 ч. назад Репутация: 0
Давно хотів оновити асортимент у своїй колекції, але ніяк не можу визначитися, де краще всього замовити іграшки для дорослих, щоб і якість була на рівні, і сервіс нормальний, і без дивних сюрпризів з доставкою. Хотілося б, щоб сайт був зручний, опис товарів детальний, а ще важливо, аби все приходило конфіденційно. Може хтось уже замовляв і може порадити перевірене місце?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 898
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Інтимні товари 2 д., 23 ч. назад Репутация: 0
Не став довго експериментувати й обрав Сексшоп Love is Good, бо про нього не раз чув хороші відгуки, і тепер сам можу підтвердити, що все пройшло максимально комфортно. Замовляв там різні позиції, зокрема БДСМ стеки https://sexgood.com.ua/uk/bdsm-igrushki/udarnye-devajsy/steki/ , і був приємно здивований якістю матеріалів та акуратним виконанням. Опис на сайті відповідає реальності, фото не вводять в оману, а консультація допомогла визначитися з вибором без нав’язування. Посилка прийшла швидко, запакована нейтрально, без зайвих позначок, що для мене було принципово. Враження залишилися позитивні, тому тепер замовляю тільки там і спокійно рекомендую знайомим, якщо хтось питає про надійний варіант.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 149 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.