Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Як вибрати пластикові жалюзі?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Як вибрати пластикові жалюзі?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1043
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Як вибрати пластикові жалюзі? 2 д., 13 ч. назад Репутация: 0
Не знаю, які жалюзі взяти, бо балкон весь день на сонці, і спека неймовірна. Хочу щось, що не прогріває кімнату, але при цьому легко чистити. Боюся, що дешеві ПВХ ламелі швидко деформуються або жовтіють від сонця. Ніяк не можу вирішити, які ширини або механізм обрати, щоб це реально працювало.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 874
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Як вибрати пластикові жалюзі? 2 д., 13 ч. назад Репутация: 0
Мені подобаються вузькі ламелі, вони швидко регулюють світло і не заважають вигляду. Коли сонце яскраве, просто повертаєш їх під кутом, і спека не така відчутна. Пластик простий у догляді, пару раз протерти і все чисто.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1280
graph
Якщо детально, важливо дивитися на ширину ламелей - 25-50 мм найзручніше для балкону. Також механізм відкриття: шнуровий чи ланцюговий. Ланцюговий більш точний, шнуровий простіший. ПВХ стійкі до ультрафіолету, але дешеві ламелі можуть трохи жовтіти з часом. Важлива ще довжина жалюзі, щоб вони повністю закривали вікно і не було зазорів для сонця.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 673
graphgraph
Рекомендую купувати моделі середньої ширини ламелей, з плавним механізмом регулювання. Як варіант, можете купити пластикові жалюзі на вікна https://www.leroymerlin.ua/f/zhaliuzi/material=pvkhhttps://www.leroymerlin.ua/f/zhaliuzi/material=pvkh в магазині Leroymerlin, там великий вибір кольорів і розмірів, можна підібрати точно під своє вікно.
Обов’язково перевіряйте щільність ламелей і чи є захист від викривлення на сонці. Якщо дотриматися цих моментів, жалюзі реально довго служитимуть і ефективно затінюватимуть балкон навіть у найспекотніші дні.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 46 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.