Коли я вперше замислився над тим, щоб відкрити бізнес у Великобританії
azolalegal.com/registratsiya-kompanij/re...likobritanii-anglii/ чесно кажучи, мав багато сумнівів, бо ніколи раніше не стикався з міжнародною бюрократією, але команда Azola Legal Services настільки професійно підійшла до питання, що вся процедура пройшла швидше, ніж я очікував. Вони пояснили кожен етап, підготували всі документи та проконтролювали подачу, тож я нарешті зміг зосередитися саме на розвитку свого проєкту, а не на паперовій роботі. Мені особливо сподобалося, що вони одразу запропонували декілька варіантів корпоративної структури, щоб бізнес був зручним і для інвесторів, і для подальшого масштабування. Неймовірно, але навіть після завершення реєстрації вони ще консультували мене з питань податків та ліцензування, щоб я не пропустив нічого важливого. Вражає, наскільки глибоко команда знається на міжнародному плануванні та FinTech-сегменті, адже мені потрібні були інструменти для онлайн-платежів, і вони знайшли рішення, яке ідеально підійшло. Я щиро радий, що обрав саме цю компанію, тому що відчув реальну підтримку та користь від співпраці. Зараз можу з упевненістю сказати, що завдяки Azola Legal Services я стартував на зовсім іншому рівні.