Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Мульчувальна плівка та її ефективність на городі
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Мульчувальна плівка та її ефективність на городі
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1222
graph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Мульчувальна плівка та її ефективність на городі 2 нед. назад Репутация: 0
Гей, люди! Хто реально користується мульчувальною плівкою — поділіться своїми враженнями. Цього року вирішила впорядкувати грядки і думаю, що плівка може спростити життя: менше бур’янів і земля тримає вологу. Але чи так воно в реальності? Чи не перегрівається ґрунт під нею в спеку?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 835
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Мульчувальна плівка та її ефективність на городі 1 нед., 4 д. назад Репутация: 0
З власного досвіду співпраці з ТОВ «Планета Пластик» можу впевнено сказати, що їхня плівка для мульчування https://planetaplast.com/product/films-for-mulching/ це справжній прорив у моєму городництві. Як фермер, який прагне до екологічно чистих методів, я шукав надійного постачальника, і мені порекомендували цю компанію. Як же я радий, що послухався поради! Ця плівка не просто допомагає боротися з бур’янами, вона істотно зберігає вологу в ґрунті, що дозволило мені значно економити на поливі протягом усього спекотного літа. Міцність матеріалу вражає – навіть після сезону експлуатації на неї немає і сліду пошкоджень, що говорить про високу якість сировини та технології виробництва. Сотрудники компанії завжди готові проконсультувати щодо оптимальної товщини та ширини рукаву, що дуже зручно. Завдяки використанню цієї мульчплівки врожайність моїх культур зросла, а час на догляд за грядками скоротився. Я щиро рекомендую ТОВ «Планета Пластик» усім, хто цінує якість, ефективність і турбується про свої угіддя. Це справжній партнер, на якого можна покластися.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 318 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.