Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де взяти гроші для оплати навчання доньки?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де взяти гроші для оплати навчання доньки?
891979
Platinum Boarder
Постов: 593
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де взяти гроші для оплати навчання доньки? 1 д., 19 ч. назад Репутация: 0
Підкажіть, будь ласка, хто як виходить із подібних ситуацій. Донька вступила до університету, дуже радіємо, але оплату за перший семестр потрібно внести вже до кінця тижня, а частину грошей ще не зібрали. Зарплату затримують, родичів просити не хочу — усі зараз ледь зводять кінці з кінцями. Банки теж не варіант, бо там довідки, поручителі і купа нервів. Може, хтось знає, де можна швидко оформити невелику позику онлайн, щоб без складних процедур і зайвих питань?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 783
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де взяти гроші для оплати навчання доньки? 1 д., 19 ч. назад Репутация: 0
О, як же я тебе розумію! У мене син минулого року вступив, і ситуація була така сама — плата за навчання «звалюється» раптово, а грошей бракує. Я тоді теж бігав і не знав, що робити, бо банки — то катастрофа, там усе довго й незручно. Мене тоді реально виручив онлайн-кредит. Оформлення швидке, ніяких довідок, лише паспорт і код. І що головне — гроші одразу на картку, без дзвінків і перевірок. Зараз таких сервісів багато, але треба дивитися, щоб відсотки були нормальні й щоб компанія була перевірена.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 593
graphgraph
Дякую, що поділився. Я якраз дивилась різні сервіси, але боюся натрапити на нечесних — стільки зараз усіляких МФО, що очі розбігаються. А можеш сказати, у якому саме ти оформлював? І чи дійсно швидко все проходить? Бо часу зовсім обмаль, треба оплатити буквально за пару днів.

Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 783
graphgraph
Я користувався новим МФО Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/--promocode/ , і чесно — це було моє найкраще рішення! Це нове МФО, і вони реально зробили все максимально зручно. У них заявки опрацьовуються в середньому за 2 хвилини, без зайвих дзвінків і перевірок. Для оформлення потрібно лише банківська картка, паспорт та ІПН — усе, ніяких додаткових документів! Жодних складних процедур, заповнюєш заявку онлайн, і все. Перший кредит Flash дають під дисконтну ставку 0,09% і без комісії, тож майже не переплачуєш. Найбільше мені сподобалось, що їхня система працює цілодобово, тобто можна оформити хоч пізно ввечері, хоч рано вранці. Після схвалення кошти надходять миттєво на картку, буквально за кілька секунд! І ще прикольна штука — вони часто дають промокоди на знижки до -90% і більше, я от свій отримав поштою після реєстрації. Дуже адекватний сервіс, реально виручає в критичних ситуаціях, коли гроші потрібні терміново.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 120 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.