Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Як вибрати хороший петличний мікрофон
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Як вибрати хороший петличний мікрофон
891979
Platinum Boarder
Постов: 583
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Як вибрати хороший петличний мікрофон 1 д. назад Репутация: 0
Планую купити петличний мікрофон, щоб записувати навчальні відео й проводити онлайн-зустрічі. Користуюсь ноутбуком і телефоном, але стандартний мікрофон у них дає не дуже якісний звук. Хотілося б знайти щось універсальне, щоб можна було підключати і до смартфона, і до комп’ютера. У магазинах багато моделей — очі розбігаються. Може, хтось уже користувався і може підказати, які параметри варто врахувати, щоб потім не шкодувати про покупку?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 775
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Як вибрати хороший петличний мікрофон 1 д. назад Репутация: 0
Та я теж через це проходив! Спочатку думав, що всі петличні мікрофони більш-менш однакові, але ні — різниця відчутна. Я спілкуюся онлайн майже щодня, тому для мене було критично, щоб звук був без фонового шуму.

Последнее редактирование: 15.10.2025 20:36 Редактировал 0355.
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
graphgraph
Дешеві моделі часто ловлять усе навколо — навіть дзижчання вентилятора. Зверни увагу, щоб мікрофон мав хороший рівень чутливості та фільтр від вітру. Якщо плануєш користуватися і на вулиці, це дуже допомагає.

Последнее редактирование: 15.10.2025 20:37 Редактировал 0355.
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 583
graphgraph
Дякую, корисна порада. А ти можеш назвати конкретну модель, якою користуєшся зараз? Бо бачив у продажу багато схожих варіантів, і важко зрозуміти, який із них дійсно вартий уваги. Цікавить, як він поводиться під час відеозв’язку — чи не глушить голос, чи не з’являються шуми, якщо поруч кілька людей розмовляють.

Reply Quote
0355
Platinum Boarder
graphgraph
Я зараз користуюсь петличним мікрофоном https://persimon.com.ua/petlychni-mikrofony/ , який реально виправдав очікування. Спочатку обирав між кількома варіантами, але цей виявився найзручнішим у використанні. Звук чистий, без шипіння, навіть коли поруч говорять інші або працює техніка. Має якісний кабель і міцне кріплення — не бовтається, не заважає під час руху. Підключаю його і до ноутбука, і до телефону, жодних проблем із сумісністю не виникало. Зараз навіть колеги помітили, що мене стало краще чути на зустрічах. Думаю, петличний мікрофон — мастхев для тих, хто записує відео чи працює онлайн.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 184 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.