Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хто знає, де недорого купити марлевий відріз?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хто знає, де недорого купити марлевий відріз?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 914
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хто знає, де недорого купити марлевий відріз? 4 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Хочу спробувати шити домашні маски і зрозуміла, що марлевий відріз – це основне, що мені потрібно, але зовсім не знаю, де його можна купити недорого і одночасно якісно. Можливо, хтось уже замовляв або бачив у магазинах? Який краще обрати за щільністю і кількістю шарів? Чи є різниця між звичайним і медичним варіантом?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 771
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хто знає, де недорого купити марлевий відріз? 4 д., 1 ч. назад Репутация: 0
Я свого часу теж довго шукала марлю для масок. Брала просто звичайний відріз у тканинних магазинах, він достатньо щільний і зручний для роботи, добре тримає форму після прання. Ціна цілком нормальна, не завищена.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 579
graphgraph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Особисто я купую марлевий відріз час від часу для рукоділля і домашніх проектів, і можу порадити не гнатися за дуже дешевим варіантом. Дешеві тканини часто крихкі і рвуться під час шиття, особливо якщо плануєте робити маски чи фільтри.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1130
graph
Замовляла в Intella великий відріз марлевий https://shprici.com.ua/ua/p113566706-otrez-marlevyj-10m.html 10 метрів, і враження дуже приємні, марля м’яка, щільність оптимальна для масок та рукоділля, немає неприємного запаху і зайвих ниток.
Ще мені сподобалося, що тканина рівна по всій довжині, не рветься і легко ріжеться на потрібні шматки. Ціна при цьому цілком адекватна, особливо для тих, хто планує робити маски для сім’ї або невеликі рукодільні проєкти. Цей варіант зручний у використанні і практичний, а довжина 10 метрів дозволяє відразу робити кілька виробів.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 48 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.