raffffik15101986 писал(а):
Що для вас означає красивий дизайн? Чи приділяєте увагу деталям при оформленні вашого житла? Що потрібно щоб створити затишок в домі?
Для мене красивий дизайн — це коли простір має свою «душу» й логіку, не просто «меблі + стіни», а все гармонує: кольори, текстури, освітлення, дрібниці. Коли ввійшов — і одразу хочеться зупинитись, видихнути, відчути спокій. Так, приділяю увагу деталям: підбір текстилю (штори, подушки), освітлення (м’яке, з кількома джерелами), дрібні акценти — красива ручка на шафі, стильний світильник, дерево або натуральний матеріал, гармонія кольорів.
Затишок створює не лише меблі, а атмосфера: тепле світло, тепла палітра кольорів (не обов’язково беж — можуть бути сірі, темно-зелені, з глибиною); баланс простору — щоб не було зайвих речей, не перевантажено; приємні тактильні матеріали. Якщо меблі — то такі, щоб «відчувалися» на дотик і виглядали добротно, мали акуратні форми і були зручні. До прикладу, дуже красиві італійські спальні можна обрати в магазині Spalnia
http://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/spalni-italiya-ua/ де є гарні гарнітури, які легко впишуться в ваш стиль й допоможуть створити потрібну атмосферу. Гарний дизайн для мене — це не просто «модно», а «комфортно», «моя зона спокою», де можна відпочити тілом і душею.