Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Що краще обрати для стабільного зв'язку вдома?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Що краще обрати для стабільного зв'язку вдома?
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1264
graphgraph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Що краще обрати для стабільного зв'язку вдома? 5 ч., 10 мин. назад Репутация: 0
Зараз обираю між двома варіантами підключення оптичного інтернету. Один варіант заманює високою швидкістю та низькою ціною, а інший дорожчий, але обіцяє цілодобову підтримку та безперебійну роботу. Не можу визначитися, чи варто переплачувати за сервіс. Хтось користується подібним зв'язком, на що першочергово звертати увагу перед підписанням договору?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1705
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Що краще обрати для стабільного зв'язку вдома? 5 ч., 7 мин. назад Репутация: 2
Нещодавно мав досвід спілкування з компанією Soyuz Telecom щодо підключення мережі. Раніше з подібними послугами взагалі не стикався, тому мав чимало запитань перед викликом спеціалістів. Мені потрібен був сучасний оптоволоконний інтернет https://soyuztelecom.ua/service/optovolokonnij-internet/ з нормальною швидкістю. Консультант зрозуміло відповів на всі мої питання, після чого погодили день для монтажу. Хлопці прийшли вчасно, зробили все швидко й без зайвого бруду. Поки що все працює стабільно, тому враження від їхньої роботи позитивне.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 455 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.