Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони?
0355
Platinum Boarder
Постов: 1106
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони? 17 ч., 34 мин. назад Репутация: 0
Підкажіть із власного досвіду, наскільки виправдано купувати шкіряні кросівки, якщо планується носити їх практично кожного дня? Хочу одну універсальну пару для міста, щоб можна було спокійно проходити кілька кілометрів, зайти на роботу, у магазин або зустрітися з друзями без необхідності постійно перевзуватися. Розглядаю натуральну шкіру через довговічність, але переживаю, що в теплу погоду нозі буде спекотно, а догляд виявиться складнішим, ніж за тканинним взуттям. Наскільки добре такі кросівки переживають активну експлуатацію?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 890
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони? 17 ч., 34 мин. назад Репутация: 0
Тут я б не робив висновок лише за матеріалом. Шкіра справді має свої плюси, але комфорт залежить від конкретної моделі не менше. Якщо всередині нормальна підкладка, є вентиляційні елементи, а підошва достатньо гнучка, то для міських прогулянок це цілком робочий варіант. Мені подобається ще й те, що поверхню простіше привести до ладу після дороги: пил прибрав, висушив природним способом, періодично наніс відповідний крем — і вигляд залишається охайним. А от для тренувань чи довгих походів я б шукав спеціалізоване взуття, бо повсякденні кросівки не обов'язково розраховані на такі навантаження.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1242
graphgraph
Re:Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони? 17 ч., 33 мин. назад Репутация: 0
Особисто я б обирав шкіряні кросівки тоді, коли потрібна універсальна пара без надмірно спортивного вигляду. Вони нормально поєднуються з повсякденним одягом і при цьому не виглядають так, ніби взуття призначене виключно для залу. Важливо лише не нехтувати розміром: навіть дорогий матеріал не зробить незручну колодку комфортною. Також бажано мати хоча б дві пари для чергування, особливо якщо носіння щоденне. Взуття встигає просохнути, устілка провітрюється, а матеріал отримує невелику перерву між використанням. У результаті й зовнішній стан довше залишається нормальним, і щоденні прогулянки не перетворюються на боротьбу з натиранням.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1673
graph
Re:Хто купував шкіряні жіночі кросівки, як вони? 17 ч., 32 мин. назад Репутация: 2
Я б не відкидав шкіряний варіант через страх перед складним доглядом, бо на практиці все досить буденно, якщо не запускати стан взуття. Спочатку визначився б із призначенням: для офісу, міських справ і звичайних прогулянок краще дивитися на легкі моделі з амортизацією та не надто жорсткою підошвою. Потім уже порівнював би матеріали, посадку й ціну. Під час пошуку мені траплялися шкіряні кросівки жіночі attico.ua/collection/zhinoche-vzuttia/zh...ivky/material-shkira за вигідною ціною, і це хороший приклад того, що натуральна шкіра не обов'язково означає захмарний бюджет. На Attico є моделі різного дизайну, тому можна підібрати пару під звичний одяг, а не брати перший варіант лише через напис «натуральна шкіра». Для регулярного використання я б ще придбав засіб для догляду, не залишав кросівки мокрими після прогулянки та чергував їх з іншою парою. За такого підходу шкіряне взуття цілком може бути комфортним варіантом на кожен день.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 213 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.