Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де безпечно видалити папіломи в Миколаєві
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де безпечно видалити папіломи в Миколаєві
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1632
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де безпечно видалити папіломи в Миколаєві 7 ч., 40 мин. назад Репутация: 2
З'явилося кілька дрібних папілом на шиї та під пахвами, постійно чіпляються за одяг та ланцюжок, що дуже заважає і натирає. Хочу прибрати їх акуратно, але дуже боюся шрамів або болю під час процедури. Хто вже стикався з таким у нашому місті? Яким методом краще видаляти - лазером чи радіохвилями? До якого дерматолога краще записатися на консультацію?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 857
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Де безпечно видалити папіломи в Миколаєві 7 ч., 35 мин. назад Репутация: 0
З такою проблемою краще не тягнути, бо від тертя одягом вони можуть запалюватися або розростатися далі. Я сама минулого місяця видаляла цілий розсип на шиї і дуже задоволена результатом. Зверталася до клініки Андрос Медікал, там працюють кваліфіковані дерматологи з хорошим обладнанням. Якщо вам потрібне якісне та безпечне видалення папілом в м. Миколаїв то раджу саме цей центр. Лікар спочатку дуже уважно оглянув кожне новоутворення через дерматоскоп, щоб переконатися в безпеці. Сам процес видалення радіохвилями зайняв буквально п'ятнадцять хвилин під місцевим знеболенням, я взагалі нічого не відчула. Скоринки відпали за тиждень, слідів і шрамів не лишилося зовсім. У клініці чистота ідеальна, персонал ввічливий, ціни цілком адекватні.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 656 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.