Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Де якісно відремонтувати кавомашину?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Де якісно відремонтувати кавомашину?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1632
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Де якісно відремонтувати кавомашину? 15 ч., 26 мин. назад Репутация: 2
Всім привіт! Хочу поділитися своїм свіжим досвідом, бо знаю, як боляче залишитися без нормальної кави зранку. Нещодавно моя домашняя кавомашина DeLonghi вирішила «піти на пенсію» — почала протікати під час заварювання та видавати дивний гуркіт замість нормальної роботи. Довго шукав майстрів у місті, бо боявся натрапити на некомпетентних «фахівців», які тільки погіршать стан техніки або заломлять космічний цінник.

За порадою колеги звернувся до хлопців із сервісу Юкофе. Віддав їм апарат на діагностику, і вже того ж дня мені зателефонували, детально пояснили проблему (виявилося, зносилися ущільнювальні кільця та потрібна була комплексна декальцинація системи) і одразу озвучили підсумкову вартість. Ніяких прихованих доплат чи нав'язування зайвих послуг. Ремонт зробили буквально за півтора дня! Всі деталі, актуальні послуги та контакти майстерні можна переглянути на їхньому офіційному сайті ucoffee-machines.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 653 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.