Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Чому я поставив автоматичний вогнегасник-кулю
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Чому я поставив автоматичний вогнегасник-кулю
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1632
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Чому я поставив автоматичний вогнегасник-кулю 17 ч., 22 мин. назад Репутация: 2
Всім привіт! Хочу поділитися крутою та насправді корисною знахідкою для безпеки дому й гаража. Нещодавно замислився про те, що стандартний вогнегасник — це чудово, але тільки тоді, коли ти поруч і бачиш початок займання. А що робити, якщо коротке замикання станеться вночі чи коли нікого немає вдома?

Шукав рішення для автономного захисту і відкрив для себе таку штуку, як автоматичний вогнегасник куля. Концепція просто геніальна у своїй простоті: це легка куля з порошковим наповнювачем, яка при контакті з відкритим вогнем спрацьовує сама протягом кількох секунд. Вона видає гучний хлопок (що діє як сигналізація) і миттєво засипає осередок займання гасячим порошком.

Я встановив одну таку кулю в гаражі над розподільним щитком, а іншу — біля зарядного пристрою для акумуляторів. Встановлення займає буквально пару хвилин: просто закріпив спеціальний кронштейн із комплекту. Жодних датчиків, дротів чи складних налаштувань. Працює автономно роками.

Якщо ви також дбаєте про захист майна і хочете мати спокій за свою домівку чи авто, дуже раджу звернути увагу на автоматичний вогнегасник куля. Це той самий випадок, коли невеликі інвестиції можуть урятувати майно та життя.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 666 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.