Завдяки своїй службі довелося переконатися, наскільки важливим є якісне взуття, особливо коли доводиться долати болотисту місцевість, річки чи спекотні південні регіони. Тропічне взуття LOWA
https://prof1group.ua/lowa-1/tropicheskaya-obuv я придбав у Prof1group після того, як попередні берці просто не витримували вологого клімату і постійно намокали. Ця модель приємно здивувала своєю легкістю, швидким відведенням води та надійною фіксацією стопи навіть на нерівній поверхні. Підошва не ковзає на мокрому камінні, а матеріал верху дихає, тому ноги не перегріваються навіть у найспекотніші дні. Окремо хочу відмітити зручну шнурівку, яка тримає форму взуття цілий день без додаткового підтягування. Доставка від Prof1group була оперативною, а консультанти допомогли підібрати правильний розмір, врахувавши специфіку носіння з тактичними носками. Взуття вже пройшло кілька тривалих маршів і досі виглядає як нове, що говорить про серйозну якість виробництва. Раджу всім, хто цінує комфорт і надійність у складних умовах, звернути увагу саме на цю модель. Особисто я задоволений на всі сто і планую замовляти ще.