Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Набір тарілок для дому
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Набір тарілок для дому
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1393
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Набір тарілок для дому 3 д., 2 ч. назад Репутация: 0
Як правильно обирати набори тарілок для щоденного використання, щоб вони не втрачали вигляд після частого миття в посудомийці? Дивлюся зараз на різні варіанти — кераміка, фарфор, склокераміка — і трохи гублюся. Хочеться, щоб було і красиво на столі, і практично, бо вдома діти, постійно щось падає чи гримить. Чи є сенс брати одразу великий комплект, чи краще змішувати різні серії? І ще цікаво, як у вас з кольорами — краще білий універсальний чи щось більш дизайнерське?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 976
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Набір тарілок для дому 3 д., 2 ч. назад Репутация: 0
Я для себе колись довго порівнювала різні матеріали і в підсумку зупинилася на фарфорі, бо він витримує щоденне навантаження і не темніє з часом. Склокераміка теж непогана, але інколи виглядає простіше. Якщо плануєш активне використання, краще брати універсальні набори без складного декору — так легше поєднувати з будь-яким сервіруванням. Ще важливо дивитися на товщину краю, бо тонкі тарілки більш крихкі при ударах. У мене вдома змішаний варіант, і це навіть зручно. Окремо звертаю увагу на те, чи можна мити в посудомийці без втрати кольору. Також зберігання важливе: деякі моделі займають більше місця через форму.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1112
graphgraph
З мого досвіду найзручніше, коли набір підібраний під реальні побутові сценарії, а не тільки під вітринний вигляд. Я раніше брав дизайнерські варіанти, але швидко зрозумів, що щоденне використання вимагає простоти і міцності. Особливо якщо вдома часто готують і є гості, то краще мати запас тарілок різних розмірів. Глибокі миски теж недооцінюють, хоча вони дуже виручають. І ще момент — легкість миття, бо рельєфні краї іноді накопичують залишки їжі. Також варто враховувати, як тарілки складаються одна в одну, щоб не займати зайвого простору в шафі, особливо коли кухня невелика. Іноді навіть дрібні деталі впливають на щоденний комфорт більше, ніж здається на перший погляд.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 741
graphgraph
Я собі недавно знову переглядав варіанти і зрозумів, що гнатися за «красивим» не завжди є сенс, бо потім кожного дня користуєшся і вже не до естетики. Краще щось нормальне, міцне і без зайвих заморочок. Якщо цікаво подивитися різні варіанти, то можна глянути інтернет-магазин thePosudka — там є різні набори тарілок https://theposudka.com.ua/product-tag/nabir-tarilok/ і видно, як вони виглядають у реальному житті, не тільки на фото з реклами. Я там дивився варіанти, бо зручно порівняти одразу по формі і кількості. Плюс там є і прості комплекти, і більш «святкові», тому легше зрозуміти, що підійде саме під свою кухню і щоденне використання.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 97 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.