891979 писал(а):
Що я помітив, то з оригінальними картриджами дійсно менше проблем, ніж з неоригінальними. Мені вистачає картриджа на тиждень або два, і смак не змінюється протягом усього часу. Я замовляю завжди з перевірених магазинів, де можна бути впевненим у якості товару. З неоригінальними були випадки, коли смак пропадав після кількох заправок.
Я вже кілька разів замовляв картриджі xros 5
smolnet.pro/uk/kartridzhi-dlya-pod-ov/13...os-pod-corex-30.html у Smolnet і кожного разу отримував саме те, що мені потрібно. Неодноразово купував картриджі для Xros 5, і можу сказати, що це дуже зручні і надійні картриджі. Мені дуже важливо, щоб картриджі працювали без проблем, не протікали і не втрачали своїх властивостей через кілька заправок. З моменту першої покупки я впевнився, що це надійний магазин. Особливо хочу відзначити, що я пробував різні смаки, і кожен з них показав себе з найкращого боку.
Вони всі чудово тягнуться, не даючи зайвих запахів чи неприємних відтінків. Це справді важливо, адже іноді з дешевшими варіантами смак може псується або з'являються неприродні присмаки. Що мене також радує це доступні ціни і швидка доставка. У них завжди все чітко і вчасно. Якщо ви шукаєте місце, де можна купити якісні картриджі для свого Xros 5, я б рекомендував звернутися саме до цього магазину. Я вже переконався в їхній якості і обслуговуванні, тому сміливо можу порекомендувати їх іншим.