Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Додаєте суміш перців перед чи після варіння?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Додаєте суміш перців перед чи після варіння?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1236
graph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Додаєте суміш перців перед чи після варіння? 1 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Додаю суміш перців у суп, але не впевнена, чи краще кидати її в самому кінці, щоб не втратити смак, чи прямо під час варіння. Хочу, щоб аромат був яскравий, але не перебив інші спеції. Як ви робите, щоб страва не стала гіркою чи занадто гострою?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 642
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Додаєте суміш перців перед чи після варіння? 1 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Я зазвичай кладу суміш трохи під кінець варіння, хвилин за 5-10 до готовності. Так смак виходить більш вираженим, а гострота не надто сильна. Якщо додавати в самому початку, часто аромат втрачається, а пікантність стає різкою.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1236
graph
Пользователь в онлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
891979 писал(а):
Я зазвичай кладу суміш трохи під кінець варіння, хвилин за 5-10 до готовності. Так смак виходить більш вираженим, а гострота не надто сильна. Якщо додавати в самому початку, часто аромат втрачається, а пікантність стає різкою.
Я, наприклад, додаю половину під час приготування, а другу половину прямо перед подачею. Тоді страва має більш складний аромат. Можна ще трохи розтерти перець перед додаванням, щоб смак розкрився краще. Важливо не пересипати, інакше все стає гіркуватим.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1011
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Найзручніше для мене так: додаю основну частину під кінець варіння, а трохи залишаю на посипку вже у тарілках. Це дозволяє контролювати гостроту і аромат. Самі суміші перців теж важливо обирати правильно, бо чорний, рожевий чи суміші з зеленим і білим зовсім по-різному себе ведуть у теплі. Можна подивитися варіанти тут lubystok.shop/category/pertsu-y-smesy-pertsev-ot-1-kh , ціна на різні види перцю цілком прийнятна і дозволяє експериментувати, не переплачуючи. Особисто мені подобається чергувати суміші, щоб під час приготування аромат розкривався рівномірно, а на тарілці відчувалася свіжість спецій. Тоді страва завжди виходить живою, не одноманітною, і гострота не “з’їдає” смак інших інгредієнтів.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 179 гостей и 1 пользователь онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.