Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома
891979
Platinum Boarder
Постов: 629
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома 4 д., 4 ч. назад Репутация: 0
Хтось користувався Стоматидином при карієсі? Після чищення зубів ще лишається чутливість, і не знаю, чи допоможе цей засіб. Чи варто його застосовувати, якщо карієс не дуже глибокий? Є сумніви, бо не хочу погіршити ситуацію. Хтось реально відчував ефект при таких проблемах, чи краще одразу йти до стоматолога?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 833
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома 3 д., 3 ч. назад Репутация: 0
Краще звернутись до лікаря. Я користувався ним кілька разів, коли з’являлась невелика чутливість після чищення. Відчуття одразу полегшувались, але карієс він не лікує. Просто зменшує дискомфорт. Якщо біль посилюється, краще записатися на огляд, бо тільки так можна перевірити, чи не треба пломбу. Для підтримки між візитами реально допомагає.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1218
graph
Re:Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома 2 д., 6 ч. назад Репутация: 0
Стоматидин реально допомагає трохи заспокоїти ясна і зменшити чутливість біля каріозних ділянок, але не прибирає саму проблему. Я робив полоскання двічі на день після їжі і після чистки зубів. Болі ставали меншими вже за кілька днів. Головне не затягувати з візитом до стоматолога, бо якщо карієс почне прогресувати, то засіб не допоможе, потрібна пломба.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 987
graphgraph
Re:Хто користувався Стоматидином при карієсі? Допома 23 ч., 58 мин. назад Репутация: 0
Я роблю так: спочатку ретельно чищу зуби і флоссом прибираю залишки їжі, потім полощу Стоматидином. Це реально допомагає зменшити чутливість біля карієсу і заспокоїти ясна. Мені зручно робити це ввечері і перед виходом на роботу, відчуття комфортне. Якщо хтось хоче спробувати, можна почитати докладніше про Карієс + Стоматидин https://stomatidine.com.ua/main-menu/kariyes/ там є поради щодо використання і рекомендації, як краще зробити полоскання.
Для себе зрозумів, що регулярність важлива, бо ефект тримається тільки при постійному застосуванні. І навіть якщо карієс невеликий, краще поєднувати полоскання з контролем стоматолога, щоб не пропустити момент, коли потрібна пломба. Так легше підтримувати зуби без зайвого дискомфорту, а більшість проблем відчувається відразу і можна швидко реагувати.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 29 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.