Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Шукаю квартиру
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Шукаю квартиру
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 992
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Шукаю квартиру 3 д., 7 ч. назад Репутация: 0
Чи дорого зараз орендувати квартиру? Попросила сестра помогти їй знайти в Києві квартиру, а я не знаю з чого почати, які зараз ціни. Десь треба в нормальному районі щоб там транспортна розв'язка хороша була. Може ви яку пораду дасте?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 497
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Шукаю квартиру 1 д., 4 ч. назад Репутация: 0
1q2w3e4r писал(а):
Чи дорого зараз орендувати квартиру? Попросила сестра помогти їй знайти в Києві квартиру, а я не знаю з чого почати, які зараз ціни. Десь треба в нормальному районі щоб там транспортна розв'язка хороша була. Може ви яку пораду дасте?

Оренда зараз справді недешева, особливо в популярних районах Києва з хорошим транспортним сполученням. Але якщо шукати не в самому центрі, а, наприклад, у Дарницькому районі — можна знайти цілком адекватні варіанти. Район вважається зручним: метро поруч, багато маршрутів, інфраструктура розвинена.

Щоб не витрачати багато часу на безкінечні оголошення, краще одразу подивитися готові пропозиції по оренді квартир у Дарницькому районі на сайті агентства "Маяк" https://mayak.kiev.ua/catalog/kyiv/flats...ough-darnickiy-rayon там є фото, ціни, і можна швидко зорієнтуватися, на яку суму розраховувати. Загалом, якщо не тягнути до серпня, коли ажіотаж через студентів, то знайти нормальну квартиру реально. Просто подумайте що для вас в першу чергу важливе, і вже шукати відповідно жл вимог.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 289 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.