Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Чи різна вартість?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Чи різна вартість?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 992
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Чи різна вартість? 3 д., 8 ч. назад Репутация: 0
Підкажіть, купили авто і хочу оформити на нього страховку. Знаю що в селі ціна на страхування менша, чи можна скажімо поїхати в село і там її купити?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 497
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Чи різна вартість? 1 д., 7 ч. назад Репутация: 0
1q2w3e4r писал(а):
Підкажіть, купили авто і хочу оформити на нього страховку. Знаю що в селі ціна на страхування менша, чи можна скажімо поїхати в село і там її купити?

Правда в тому, що це трішки не так працює як ви собі уявляєте. Ціна поліса ОСЦПВ залежить не тільки від машини, а й від місця реєстрації власника. У населених пунктах із меншою аварійністю (як-от села) коефіцієнти нижчі, тому страховка може коштувати менше.

Але не все так просто — важливо, щоб дані в страховому полісі відповідали офіційним документам. Якщо автомобіль зареєстровано на власника з міста, а купити поліс хочеться «сільський», страхова в разі ДТП відмовить у виплаті. Так що навіть якщо вам дуже хочеться нічого не вийде.

Для кращого розуміння, можете почитати статтю про те, як вартість поліса ОСЦПВ залежить від реєстрації в паспорті vash.kyiv.ua/yak-vartist-polisa-ostspv-z...stratsii-v-pasporti/ там чітко пояснюється, як формуються ціни і які можуть бути наслідки при невідповідності даних. Тому краще оформлювати все чесно і прозоро — так спокійніше, і в разі потреби страхова точно не відмовить.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 292 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.