0355
Platinum Boarder
Постов: 641
|
Хто має досвід авіадоставки з Китаю в Україну? 1 нед., 2 д. назад
|
|
Привіт усім! Хто має досвід з авіадоставкою з Китаю в Україну? Я щойно почав працювати з кількома постачальниками на Alibaba, і зараз хочу протестувати швидкий спосіб доставки невеликих партій товару — від 1 до 5 кг. Цікавить саме авіа, бо морем довго, а товар потрібен оперативно. Важливо, щоб був трек-номер, можливість замовити кур'єра, адекватна ціна і щоб не загубили нічого в дорозі. Також не завадили б реальні терміни доставки — обіцяють усі по-різному. Хтось пише 5 днів, а потім виявляється, що 3 тижні чекаєш. Якщо маєте перевірених перевізників або сервіси — поділіться, будь ласка.
|
|
|
|
|
|
Re:Хто має досвід авіадоставки з Китаю в Україну? 1 нед., 2 д. назад
|
|
Ой, це зараз дуже популярне питання! Ми з компанією щомісяця оформлюємо авіадоставку з Китаю на зразки, іноді й комерційні партії, якщо терміновість. Головне, що я зрозуміла — це знайти перевізника, який реально має партнерів у Китаї і не грається в "передай через знайомого". Багато хто обіцяє "швидко", а потім твоя коробка чекає на складі в Гуанчжоу тижнями. Трек-номер — обов’язковий пункт, без цього взагалі нічого не роблю. Ще важливо, щоб була служба підтримки українською — як не крути, але коли щось не так, краще мати з ким поговорити нормально. Ну і подивіться на відгуки клієнтів — це прям лакмусовий папірець, особливо в наш час.
|
|
|
|
|
891979
Platinum Boarder
Постов: 466
|
|
|
Можу порадити з власного досвіду — шукайте ті сервіси, які одразу вказують, що працюють з дрібними посилками, і чесно пишуть терміни доставки. Я колись теж мав ситуацію, коли «авіа» тягнулась, як звичайна пошта. Зараз використовую тільки сервіси, де є опція замовити кур’єра додому чи в офіс — це зручно, бо не треба нікуди бігти. По вазі — якщо 0,5–5 кг, то взагалі ідеально. Головне — щоб була прозора система відстеження, і щоб ти бачив, де твоя посилка. І ще одне — зверни увагу на те, чи працюють із митницею напряму, бо іноді це питання затримок. Хороша логістика — це не завжди дешево, але точно спокійніше для бізнесу.
|
|
|
|
|
|
|
|
Я не бізнесмен, але трохи допомагаю знайомим з доставкою дрібного товару з Китаю. І з мого досвіду — авіадоставка працює найкраще, коли обираєш компанію, яка вже не перший рік на ринку і має відлагоджену логістику. Якщо шукаєш надійний варіант авіадоставки з Китаю в Україну semero.ua/shipping/package/parcel-delive...om-china-to-ukraine/ , можу порадити "Semero". Тут можна оформити все онлайн, замовити кур’єра прямо на сайті. Дуже зручно, бо не треба нікуди йти — приїдуть, заберуть, оформлять, дадуть трек-номер і можеш просто чекати. Щодо термінів — до Києва зазвичай доходить за 7–10 днів, що дуже пристойно. Ну і головне — ти бачиш весь процес, нічого не губиться і не затримується без пояснень. Якщо хочеш стабільності й адекватного сервісу — це саме той варіант.
|
|
|
|
|
|