Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Невідкладна допомога!
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Невідкладна допомога!
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 916
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Невідкладна допомога! 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
Привіт! Я часто бачу ситуації, коли люди не знають, як діяти у випадку серйозних травм або хвороб. Можливо, є якась інформація про те, як правильно надати першу допомогу у таких випадках? Я, наприклад, не зовсім розумію, як обробляти великі рани або опіки без доступу до лікаря.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 641
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Невідкладна допомога! 1 нед., 2 д. назад Репутация: 0
У випадку великих ран, важливо спершу зупинити кровотечу, для цього використовуй стерильний бинт або чисту тканину. Якщо це опік, потрібно охолодити місце ураження холодною водою, але не можна тримати людину під холодною водою занадто довго, щоб не викликати гіпотермію. Як я це робив: зразу накладав стерильну пов'язку і чекав на допомогу.

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 463
graphgraph
Можу додати, що для великих опіків важливо не тільки охолоджувати рану, а й не намагатися самостійно знімати будь-які залишки тканин чи шкіри. Потрібно просто накрити стерильною марлею чи чистою тканиною. Але, звісно, найкраще одразу звертатися до медичних працівників. Часом, допомога може врятувати життя.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 744
graphgraph
891979 писал(а):
Можу додати, що для великих опіків важливо не тільки охолоджувати рану, а й не намагатися самостійно знімати будь-які залишки тканин чи шкіри. Потрібно просто накрити стерильною марлею чи чистою тканиною. Але, звісно, найкраще одразу звертатися до медичних працівників. Часом, допомога може врятувати життя.

З таким питанням часто стикаються люди, і правильно надавати першу допомогу дуже важливо. Якщо йдеться про великі рани, головне — зупинити кровотечу. Це можна зробити, притискаючи стерильний бинт до рани і застосовуючи тиск.
Якщо рана сильно забруднена, спробуй промити її водою, але без надмірного тертя. Якщо є опіки, обов’язково охолоджуй місце опіку протягом 10-15 хвилин холодною водою, але не використовуй лід безпосередньо. Щодо всіх таких ситуацій, завжди можна звернутися до «Добробуту» https://dobrobut.com/ua/clinics/c-neotloznaa-pomos вони мають гарні консультації по телефону за номером 5288 і завжди допоможуть розібратися, як діяти до того, як приїде швидка.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 178 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.