Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Лазерна епіляція та варикоз
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 12
Сообщения темы: Лазерна епіляція та варикоз
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 744
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Лазерна епіляція та варикоз 3 мес., 2 нед. назад Репутация: 0
Чи можна робити ЛЕ ніг на першій стадії варикозу?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 916
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Лазерна епіляція та варикоз 2 нед., 6 д. назад Репутация: 0
Почала шукати інформацію на цю тему, її дійсно багато і вона різна, десь пишуть, що зовсім не можна, десь пишуть, що можна, але є деякі обмеження. Як на мене, то ось ця стаття чудово пояснює чи можна робити лазерну епіляцію при варикозі ніг vinnitsa.info/article/chy-mozhna-robyty-...iyu-pry-varykozi-nih по-перше, важливий ступінь, по-друге, краще проконсультуватися з лікарем, якщо ви маєте таку проблему.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
graphgraph
О, тут на сайті пишуть, що на першій стадії варикозу можна та і лікар мені сказав, що це ок, тоді записуюся!Залишилося знайти куди краще.

Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 641
graphgraph
Ну варикоз-це не проблема, особливо на ранніх стадіях, я теж роблю лазер, дуже задоволена, ніжки гладенькі, до літа готова! Якщо вас цікавить лазерна епіляція в Києві ukrstore.ua/blog/lazernaja-epilacija-v-k...imushhestva-202.html тут раджу ознайомитися з деталями, щоб зробити для себе вибір, впевнена, ви будете задоволені послугами ЕпіЛазер.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
graphgraph
У мене ця студія вже давно на слуху та подружки там роблять процедури, може це знак

Reply Quote
891979
Platinum Boarder
Постов: 463
graphgraph
Лазерка-це взагалі рятівне коло для жінок, бо як з тим волоссям в небажаних місцях боротися ще...Кращого не видумали! Я собі роблю вже підтримуючі процедури, забула що таке волосся. Не відкладайте, якщо залишилися запитання, ви зможете задати їх у студії ЕпіЛазер тут майстри кваліфіковані і все розкажуть, як воно є.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 12
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 189 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.