Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Чи варто купляти Поко С65?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Чи варто купляти Поко С65?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 721
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Чи варто купляти Поко С65? 1 мес. назад Репутация: 0
Думаю придбати смартфон POCO C65 8/256 Black, але не впевнений, чи варто. Хто вже користувався цією моделлю? Як він себе показує в повсякденному використанні: швидкість роботи, камера, автономність? Мене цікавить, як він справляється з іграми, додатками та чи немає проблем із нагрівом при тривалому використанні.

Зарегистрирован Зарегистрирован

Последнее редактирование: 08.10.2024 16:48 Редактировал 1q2w3e4r.
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 532
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Стоит ли покупать Поко С65? 1 мес. назад Репутация: 0
Я користуюся POCO C65 8/256 Black уже майже два місяці, і можу сказати, що це чудовий варіант у своєму ціновому сегменті. Він працює дуже швидко завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті та потужному процесору. Ігри йдуть плавно, ніяких проблем із нагрівом не помічав. Камера робить досить якісні знімки, а батарея тримає цілий день при активному використанні.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 721
graph
Звучить добре, особливо якщо він не нагрівається під час ігор. А як щодо екрану? Чи комфортно користуватися смартфоном під яскравим сонцем або в приміщеннях з поганим освітленням? І наскільки зручно тримати його в руці, адже телефон виглядає досить великим?

Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 532
graphgraph
Екран у POCO C65 справді хороший. Він яскравий і чіткий, навіть під сонцем усе видно без проблем, а в приміщеннях з поганим освітленням дисплей не сліпить, можна легко регулювати яскравість. Щодо зручності в руці, так, він трохи великий, але завдяки продуманій ергономіці корпусу користуватися ним зручно, не вислизає з рук. Якщо ти ще вагаєшся щодо покупки або хочеш порівняти ціни та характеристики, рекомендую зайти на сайт mi.ua. Там можна знайти всі деталі про POCO C65 https://mi.ua/ua/products/mobile/poco-c65-8-256-black.html почитати відгуки інших користувачів, а також оформити замовлення з швидкою доставкою. Цей смартфон має відмінне співвідношення ціна-якість, і на цьому сайті завжди є хороші акційні пропозиції.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 95 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.