Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Препарати від кашлю які засоби допомагають швидко
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Препарати від кашлю які засоби допомагають швидко
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 547
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Препарати від кашлю які засоби допомагають швидко 5 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Може хтось підкаже, який препарат від кашлю діє найшвидше? Уже другий тиждень ніяк не можу вилікуватися, а кашель просто вимотує. Перепробував домашні засоби, але ефекту майже нема. Дуже не хочеться довго сидіти на антибіотиках чи чомусь серйознішому, але, здається, вже без ліків ніяк.

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
0355
Platinum Boarder
Постов: 519
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Препарати від кашлю які засоби допомагають швидко 5 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Та я тебе розумію, кашель — це така штука, що просто виводить з рівноваги. Мені зазвичай допомагають муколітики, типу сиропів на основі амброксолу. Вони добре розріджують мокротиння і дають змогу його швидше вивести. Ще кажуть, що від сухого кашлю добре допомагають препарати з бутаміратом, але я їх сам не пробував. Питання лише в тому, чи воно підійде саме тобі.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 547
graphgraph
Re:Препарати від кашлю які засоби допомагають швидко 5 д., 21 ч. назад Репутация: 0
Чув про амброксол, але ще не використовував. Щодо бутамірату теж зацікавився, треба буде почитати детальніше. А як швидко у тебе ці сиропи діють? Бо мені, якщо чесно, вже терпець уривається з цим кашлем — хочеться щось, що працює буквально за день-два. А ти сам його часто використовуєш чи тільки коли зовсім нема виходу?

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 707
graph
raffffik15101986 писал(а):
Чув про амброксол, але ще не використовував. Щодо бутамірату теж зацікавився, треба буде почитати детальніше. А як швидко у тебе ці сиропи діють? Бо мені, якщо чесно, вже терпець уривається з цим кашлем — хочеться щось, що працює буквально за день-два. А ти сам його часто використовуєш чи тільки коли зовсім нема виходу?

Бачу, ви серйозно заговорили про ліки від кашлю. Я б радив не гаяти часу й подивитися каталог препаратів від кашлю anc.ua/catalog/medikamenty-1/prostuda-i-...eparaty-ot-kashlya-4 в онлайн аптеці АНЦ.

Там реально величезний вибір і є все, від сиропів до таблеток. Плюс — доставка по всій Україні, не треба навіть виходити з дому. Раджу звернути увагу на ті ж сиропи з амброксолом, якщо ще не пробував, а для сухого кашлю можна спробувати щось з декстрометорфаном.

Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 155 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.