Форум

WebOutlet
Добро пожаловать, посетитель!
Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.    Забыли пароль?
Які реальні витрати на доставку авто з США?
(1 чел.) 1 Гость
Вниз
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Сообщения темы: Які реальні витрати на доставку авто з США?
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1421
graph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Які реальні витрати на доставку авто з США? 2 д., 23 ч. назад Репутация: 0
Я розумію, що є ставка на аукціоні і доставка, але всі кажуть, що це лише частина бюджету. Хто вже проходив цей шлях, що ще виходить по грошах? Цікавлять саме додаткові платежі, які часто не враховують новачки. Бо не хочеться потім отримати сюрприз, коли машина вже в дорозі або приїхала в порт. Чи сильно відрізняється фінал від початкових розрахунків?

Зарегистрирован Зарегистрирован
  Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1134
graphgraph
Пользователь в оффлайне Кликните здесь, чтобы посмотреть профиль этого пользователя
Re:Які реальні витрати на доставку авто з США? 2 д., 23 ч. назад Репутация: 0
Додаткових витрат там вистачає і їх реально недооцінюють. По-перше, це комісії аукціону і посередника, вони можуть складати відчутну суму, залежно від ціни авто. Далі йде портова обробка, розвантаження, зберігання, якщо не встигаєш швидко оформити. Не забувай про митні платежі, акциз, ПДВ, а також сертифікацію авто в Україні. Плюс витрати на брокера, якщо сам не розбираєшся в документах. І ще момент — часто машина потребує ремонту одразу після приїзду, навіть якщо на фото виглядала нормально.

Reply Quote
1q2w3e4r
Platinum Boarder
Постов: 1421
graph
Тобто якщо я правильно розумію, потрібно закладати ще досить серйозний запас до бюджету? Бо я рахував приблизно, і виходило досить вигідно, але тепер сумніваюсь. А як щодо прихованих витрат типу простою в порту чи якихось штрафів? І ще цікаво, чи є різниця по витратах залежно від штату або типу доставки? Бо чув, що інколи логістика всередині США теж може сильно впливати на кінцеву суму.

Reply Quote
raffffik15101986
Platinum Boarder
Постов: 1134
graphgraph
1q2w3e4r писал(а):
Тобто якщо я правильно розумію, потрібно закладати ще досить серйозний запас до бюджету? Бо я рахував приблизно, і виходило досить вигідно, але тепер сумніваюсь. А як щодо прихованих витрат типу простою в порту чи якихось штрафів? І ще цікаво, чи є різниця по витратах залежно від штату або типу доставки? Бо чув, що інколи логістика всередині США теж може сильно впливати на кінцеву суму.
Так, запас обов’язково потрібен, і краще одразу рахувати максимально реалістично, а не по мінімуму. Часто люди не враховують внутрішню доставку по США, а вона залежить від відстані до порту і може бути досить дорогою. Також бувають витрати за простій у порту, якщо документи не готові або затримка на митниці. Ще один момент це конвертація валют і банківські комісії, які теж додають до загальної суми. Моя порада — перед покупкою скласти повний список витрат і додати хоча б 10–20% зверху як запас, щоб не було неприємних сюрпризів.

Якщо не хочеш занурюватися в усі ці нюанси самостійно, має сенс працювати з компаніями, які займаються повним супроводом. Наприклад, Mitridat Container Transport mitridat-container-transport.com.ua/ пропонує комплексні послуги з імпорту авто, де вони беруть на себе підбір, перевірку, логістику, оформлення і навіть допомогу з ремонтом після доставки. У них схема побудована так, що клієнт одразу розуміє приблизний бюджет і етапи витрат, без хаотичних доплат у процесі. Це не означає, що витрати зникають, але їх легше контролювати і планувати, особливо якщо ти вперше цим займаєшся.

Последнее редактирование: 17.04.2026 23:45 Редактировал raffffik15101986.
  Reply Quote
Вверх
Ответить
Создать новую тему
Страница: 1
Баннер

Рассылка

Получать HTML?

У нас на сайте

Сейчас 86 гостей онлайн
Баннер

© 2009 - 2013 Web Outlet Inc 1923 McDonald Ave, Brooklyn, New York, NY 11223 | Privacy Policy При перепечатке материалов ссылка на Web Outlet обязательна.